Det har blivit populärt att göra en pudel! Skavlan fick lära sig att göra en i fredags av Magnus Härenstam. Det måste vara en bra marknad för alla pudeluppfödare. Kanske dags att byta ras? Skämt åsido så träffade jag en liten pudelpojke på 9 veckor idag.

Black and tan kallas den här färgvarianten. Valpen heter Tuffy.

Här syns färgerna lite bättre. Färgen är inte godkänd i Sverige ännu men det är tydligen på gång. Ska jag ha en liten hund någon gång så kan det förmodligen bli en pudel. (Min ska naturligtvis vara registrerad i SKK.)Det trodde ni inte va?

Eftersom det var på fobollscupen i Husum jag träffade honom så måste jag lägga in en bild på sonen……..

Sebastian sitter längst till höger och har gjort illa sig. Det var inte så farligt, sa han när jag frågade. Matchen vann de med 5-2 mot Vännäs. Nästa match spelar de kl.16 men den tänker jag inte titta på.